#korosydiakmagazin

A gólyahét – 1. nap

Hétfőn zajlott le a gólyahét 1. napja. A kilencedikesek előzetes feladata a ritmikus sportgimnasztika volt, azaz erre emlékeztető ruhát kellett viselniük. Ez többé-kevésbé sikerült is, bár sokan inkább versenytáncosnak öltöztek… 🙂 A nagyszünetben kellett kivonulniuk az udvarra, de a legtöbben már az első óra előtt beöltöztek, amivel sok tanárnak és diáknak okoztak meglepetést – azért nem minden nap láthatunk tornadresszbe öltözött fiúkat a Kőrösy folyosóján flangálni! 🙂 A nagyszünetben a gólyák majd megfagyva, de becsülettel felsorakoztak az udvaron, hogy a tizedikesek megszámolhassák, pontozhassák őket.  A 9.D egy vicces produkcióval is készült, a 9.C  felvonulást tartott, a 9.B-ből pedig két fiú táncolt, amikről a galériában láthattok képeket.

Megkérdeztük a 9.-eseket is, hogy hogyan élték meg az első napot:

“Sajnos nagyon sokan az osztályból elfelejtettek beöltözni, meg nem mindenki bevállalós, pedig az egész erről szólna… A feladat nagyon jó volt! Készülünk a további feladatokra, most már nagy az összetartás, szóval reméljük, sikeresek leszünk!” (9.Ny)

“Elég ötletes volt a ritmikus gimnasztika, a megtréfálások netovábbja.” (9.B)

“Aki eljött, élvezte, és mindenkiből kihozta a másik énjét. Kiadták a feladatot, beöltöztünk, jót nevettünk…” (9.C)

“Mindenki félt a mai naptól, de a végén rájöttünk, hogy egy nagyszerű élménynek lehettünk részesei. Nagyon izgalmas volt, jókat nevettünk!” (9.D)

Szerintünk minden osztály jól teljesített, csak így tovább! 🙂

Galéria az iskola facebook-oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük