#korosydiakmagazin

Szalagavató bál

2015. január 31-én rendezték meg a végzősök szalagavató bálját a Deák Ferenc Gimnáziumban. Fél hat körül már tele volt az épület végzős diákokkal, szülőkkel, tanárokkal és vendégekkel. A tizenkettedikesek izgatottságától szinte izzott a levegő.

Fotóalbum a szalagavatóról (Bacsa Gábor és Katona Laura képei)

Hat órakor szalagtűzéssel kezdődött a program. A végzős diákok osztályonként vonultak fel az aulában, és felsorakoztak a szalagtűzésre. A szalagtűzés után következtek a nyitótáncok. Mindegyik keringő egyedi volt és gyönyörű, a ruhákról nem is beszélve. A végzősök ezután szüleikkel, tanáraikkal táncolhattak. A keringők után a vacsorára, egy kis pihenőre és beszélgetésre került sor. A vacsora után, kilenc óra körül az osztálytáncok felvezetéseként a tanárok meglepetés táncát láthattuk. A váratlan produkció valóban meglepetés volt, senki sem számított rá, pedig jól látható volt, hogy sokat készültek az előadásra. A kérdés csak az, hogy mikor és hol? J Ezután végre elkezdődtek az osztálytáncok is! A 12.B kezdte a műsort, a táncukban mindenféle vicces jelenet volt, még a Dáridót is láthattuk Lagzi Lajcsival! J A 12.C-sek az egyik osztálykirándulásukat jelenítették meg, a 12.D-sek egy „átlagos” szünetüket mutatták be, a 13.A-sok pedig egy esküvőt a lakodalommal együtt, ahol Füredi Ildikó tanárnő alakította a papot. Ha már itt tartunk, nagyon tetszett, hogy az osztályfőnökök is beszálltak a produkciókba. Az utolsó tánc megadta a hangulatot az estéhez, a táncteret elárasztották a diákok, következett a buli! Párszor még vonatozás is volt. Kis idő után a tanárok is elvegyültek a tömegben. Később sokan elmentek az after-partira, mások viszont a Deákban maradtak.

Nagyon jó hangulatban telt a szalagavató bál, remélem, a következő években is megőrizzük ezt a színvonalat! Ez a nap kicsit rádöbbentett mindenkit arra is, hogy a végzőseink hamarosan el fognak ballagni… De addig még van idő, és ezt a tizenkettedikesek is igyekeznek kihasználni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük