#korosyradio

Heti zeneajánló: Trollok!!

Az e heti zeneajánlóban a kilencszeres Grammy-díjas, amerikai pop és R&B énekes, illetve a négyszeres Emmy-díjas színész és táncos, Justin Timberlake száma kerül a középpontba. A zenész,  1981. január 31-én született  az Egyesült Államokban, Tennessee-ben. Első ütősebb száma, a Rock Your Body, amely 2002-ben lett kiadva. Ezután majdnem minden évben dobott valamit magából a zenepiacra. Napjainkban  a Trollok mozihoz hozta nyilvánosságra a Can’t Stop the Feeling című dalát.

Nem ez az első filmes megmozdulása az úriemberünknek, mivel több szinkronhang szerepet is elvállalt. Ezek közé tartozik  a 2010-es “Shrek a vége, fuss el véle” mozi is, a “Maci Laci”, vagy – hogy ne csak szinkron színészként hivatkozzak rá – játszott színészként a “Barátság extrákkal” illetve a “Rossz tanár” című 2011-es filmekben, a “Lopott időt” nem is említve.

Most pedig koncentráljunk a “Trollok” című animációs mozifilmre. Amellett, hogy Timberlake szerezte azt a zenét amire nyár óta rophatjuk – mivel igen jól sikerült – még a főszereplő, vagyis Branch hangját is ő kölcsönzi a filmben. A “Trollok” filmről röviden csak annyit, hogy két kis trollocska kénytelen vándorútra indulni, és ezáltal olyan tájakra jutnak el amikről még álmodni sem mertek és olyan kalandokba keverednek, hogy attól a hajuk égnek áll.

A két főszereplőnek Bereczki Zoltán és Csuha Bori kölcsönzi hangját, és még ennél is többet, hiszen a “Can’t Stop the Feeling” című dalt is áténekelték magyarra. A kulisszák mögé is beleshetünk ezen a viedón keresztül:

Trollok – Bereczki Zoltán – Can’t Stop the Feeling ft. Csuha Bori

Az eredeti “Can’t Stop the Feeling”-nek van egy eredeti videó klipje is, ami némileg külön életet él a mozis változattól, ezt itt tekinthetitek és hallgathatjátok meg:

Justin Timbelake – Can’t Stop the Feeling

A zene a boldogságról, a táncról, a boldogságról, a táncról és kis részben a, szeretetről szól. Milyen vidám kis dal! Nem csoda, hogy meghódította a szívünket.

Jövő héten egy újabb óriási szerzeményről olvashattok, itt, a zeneajánlóban!

Bürgés Dávid

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük