#korosyradio

Heti zeneajánló


Ezen a héten is egy magyar számról szól a zeneajánló. Ezúttal egy előadó párosról olvashattok, vagy, ha úgy jobban tetszik, akkor egy bandáról. A WELLHELLO legénysége, Fluor és Diaz nagy fába vágták fejszéjüket, ugyanis a #SOHAVÉGETNEMÉRŐS című szerzeményük egy december első napján mozikba kerülő filmhez készült.

A #Sohavégetnemérős című film – melyet a WellHello slágerei inspiráltak – a mai fiatalság hétköznapjait mutatja be. A nagyjátékfilm hat jelenetből áll össze. A történetek megmosolyogtató pillanatokat szerezhetnek a huszonéveseknek. Egyértelműen ők a megcélzott korosztály. A vidám, fiatalos jeleneteket egy adott WellHello sláger köti össze, vagy éppen választja el egymástól. Megszólal például az „Apuveddmeg”, a „Rakpart” és a „Késő már” is. A #Sohavégetnemérős című daluk a napokban debütált, és egy videoklip is készült hozzá, amelyet a film történetei ihlettek. A dal a szerzők elmondása szerint csak a film megtekintése után nyer teljes egészében értelmet. Az alábbiakban a klipet és a dalt tekinthetitek és hallgathatjátok meg:

Wellhello – #Sohavégetnemérős /Dal/

A #Sohavégetnemérős (film) producere Lévai Balázs, rendezője Tiszeker Dániel, akinek ez az első filmje. Főszereplőnek pedig nem sztárokat kértek fel, hanem a legtehetségesebb pályakezdő színészeknek adtak lehetőséget. A trailer 2016. október 25-én látott napvilágot, a filmbemutató december első napjára lett ütemezve. Ha valaki aggódna, hogy az ő városában, vagy településén nem tudja majd megnézni ezt a remek mozifilmet, az ne csüggedjen, ugyanis az alkotók gondoltak erre is. A mozikkal nem rendelkező kisvárosokba (Fót, Tököl, Kőszeg, Várpalota, Lenti, Nagyatád, Barcs, Simontornya, Dunaföldvár) a Mozgó Mozi repíti el, a nagyvárosokban pedig a Cinema City teszi elérhetővé az alkotás megtekintését.

A #Sohavégetnemérőshöz természetesen egy előzetes is dukál, azt pedig itt tekinthetitek meg:

Wellhello – #Sohavégetnemérős /előzetes/

Ez a dal és film a zenekar legújabb dobása, amelynek hála bepillantást nyerhetünk az együttes életébe és az őket körülvevő közegbe, illetve azokba a sorsokba, amelyekre a számok hatással voltak vagy lehettek. A végeredmény mindenképp érdekes lehet!

Jövő héten egy újabb számmal várok mindenkit!

Bürgés Dávid

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük