#korosyradio

Heti zeneajánló: Sose vagy egyedül!

Alan Walker, a mindössze 19 éves brit-norvég zenei producer és művész fiatalember ismét nagyot alakított! Pár évvel ezelőtt még nem gondolta volna, hogy ilyen komoly zenei karriert fut be, ugyanis eleinte a programozás és a grafika érdekelte. Magát képezte zenésznek, méghozzá YouTube videós tutoriálokból leste el, hogyan kell “összekomponálni” egy számot. Valaki nekem is mutassa meg azt a pár videót, amellyel kitanította magát, mert nagyon jól sikerült neki! 😀

Alan Walker, legnépszerűbb szerzeménye a Fade címet kapta, amihez egy videoklip is készült, a Faded. Pontosan hat hónap elteltével Walker a „Sing Me To Sleep” című dance-pop felvétellel tért vissza. Az énekes, rajongói nagy örömére, gyakran tölt fel dalokat a YouTube csatornájára. Ezen a felületen hét száma szerepel, melyek közül három lett igazán felkapott: az előbb említett kettőn túl a 2016 év végén feltöltött Alone tartozik még ide.

Alan Walker – Alone

A YouTube-on mára már közel 130 millió megtekintésnél jár a zenéhez rendelt videoklip, ami kicsit más megközelítésből dolgozza fel a dal mondanivalóját… de végül is, meg lehet érteni belőle… Az üzenete: tudjuk, sohasem vagyunk egyedül, mindig van valaki, akire számíthatunk. A dal szövege és a videó itt tér el. Ha a szöveget nézzük, akkor a szerelmi oldalát érezhetjük át a dolgoknak, ha a klipre koncentrálunk, akkor pedig az igazi összetartás az, amit megtapasztalhatunk: azt, hogy sokan kitartanak mellettünk, ha szükség van rá. Rövid és tömör szerzeményről van szó, de szerintem abszolút szerethető.

Bürgés Dávid

2 Replies to “Heti zeneajánló: Sose vagy egyedül!

  1. Visszajelzés: Best Writing Service
  2. Visszajelzés: Best Writing Service

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük