#korosyradio

Heti zeneajánló: Hogy ki? Hát, nem én!

Amikor két ismert és nagyszerű előadó összeáll, és alkot valamit, abból általában nagyon jó dolog szokott kisülni. Így történt ez a  24 éves mexikói énekesnő, Selena Gomez és a 25 éves norvég DJ, Kygo párosának esetében is. Mindketten fiatalok, és ezáltal talán közelebb is állnak számukkal a célközönséghez. E heti dalunk az elmúló tinédzserkori szerelmet dolgozza fel az ő előadásukban.

Selena Gomez 2007-ben vált ismertté a Disney “Varázslók a Waverly helyből” című sorozatának köszönhetően, kiskorában ugyanis színészkedéssel foglalkozott. Énekesnőként is a sorozatban debütált, ő énekelte fel a széria betétdalát. Ekkor kezdődött énekesi karrierje. Instagram-oldalát heti rendszerességgel frissíti, és természetesen a “Facebook-lakókat” sem hagyja tartalom nélkül. Szerelmi élete kiegyensúlyozottnak semmiképp sem  mondható, eddig úgy tűnt, hogy az énekesnő és The Weeknd kapcsolata szuperül alakul, de a legfrissebb hírek szerint Selena mégis pánikba esett, és aggódik amiatt, hogy egy másik csaj elhódíthatja szerelmét!

„Sokat csalódott a múltban, és nem szeretné, ha ez még egyszer megismétlődne, ezért rögtön ideges lesz, ha más csajokkal látja” – nyilatkozta egy közeli ismerőse.

A sztárok élete sem fenékig tejfel… 🙂 de sajnáljuk őket ugye?.. 😀

Kygo egy norvég Dj és zenei producer. Az első sikert a Cut your Teeth című dal remixével érte el. Később tovább nőtt az ismeretsége, hiszen a Firestone című önálló dala világszerte hatalmas sikert hozott. 2015-ben kiadta az első albumát Cloud Nine címmel. A Raging című számával – melyet Kodaline-nel közösen hozott össze – igazán sokat kaszált, de az alig fél éve napvilágot látott Carry Me című dalára – amit Julia Michaels-szel alkotott – sem lehet egy szavunk sem, mert igen jól sikerült.Mostanában kicsit sűrűbben posztol az online média felületein, lekörözve ezzel Selena Gomezt is. 🙂

A(z) It Ain’t Me (Nem én leszek) című daluk a különböző listákon mára már világszerte a top 10-ben van, és a legnagyobb videomegosztó portálon is 50 millió feletti “megtekintéssel” rendelkezik.

Kygo, Selena Gomez – It Ain’t Me

A dalt hallgassuk meg, és vonjuk lea konzekvenciát, hogy mit jelent számunkra! 🙂 Hadd ne “lőjem le a poént”!

Bürgés Dávid

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük