#korosyradio

Zeneajánló – Hüvelykujjak?!

A tavaszi hónapokban jellemzően termékeny a zeneipar. Sok zenét dobnak a piacra, melyek közül több is  a nyár kedvenc muzsikája lehet. Nagyon úgy néz ki, hogy erre törekszik a korunkbeli Sabrina Carpenter is, aki egy amerikai énekesnő, színésznő és dalszövegíró, akinek ismertségét a korábbi televíziós szereplései hozták meg elsősorban.

Thumbs, vagyis hüvelykujjak című felvételének nem sok köze van a kezünkön lévő legerősebb ujjunkhoz, de a refrén tökéletesen dúdolhatóvá és fülbemászóvá teszi már az első meghallgatás után is.

Mélyebb mondanivalóját tekintve a szerzemény a “világ rendjét” boncolgatja, amivel lehet egyetérteni, illetve ellent is mondani.

Az énekesnő volt már fő- és mellékszereplő, szinkronhang, de a zene soha nem állt távol tőle. Semmiképp sem mondható új előadónak vagy kibontakozófélben lévő tehetségnek (bár mindannyian mindig fejlődünk). Rendszeresen énekel élőben közönség előtt,  és saját, hivatalosan kiadott audio számokkal is rendelkezik. A Smoke and Fire című dala is egy kiemelendően jól sikerült száma. Ebbe is megéri belefülelni azoknak, akik szeretik a lágy, nőies, fiatalos hangokat. 🙂

Dalait a hazai rádióállomások nem játsszák. Ki tudja… lehet, hogy pont ez a dal lesz az, amivel eléri az átütő sikert!

A Thumbs című felvétel itt hallgatható meg:
Sabrina Carpenter – Thumbs

Ha tetszik a dal, szerintem mindenképp érdemel egy hüvelykujjat a videó! 😉

Aktívan szokott posztolni az idén 18 éves énekesnő az online média felületeken, érdemes rápillantani!

Bürgés Dávid

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük