#korosydiakmagazin

Heyho Srácok!

Vendéglátóink és a kőrösys diákjaink

Szeretnék egy kis élménybeszámolót tartani nektek, valamint egy kis ösztönzés is lenne ebben a pár mondatban.
Az egy hét Flöhában egyszerűen fantasztikus volt, soha nem fogom elfelejteni ezt az élményt! A flöhai iskola csodálatos, modern. Még egy másfél órás német irodalom órát is érdekes volt végigülnöm, amelyen a háború utáni korszak irodalmáról tanulhattunk. Nagyon sok új kifejezéssel gazdagodtam, és fantasztikus új embereket ismertem meg, mind a saját cserediákom, mind a többi segítőkész és odaadó 15 résztvevő személyében.
A hétvégét a családdal töltöttük, elmentünk grillezni egy családi barátjukhoz, ahol nagyon finom Bratwurstot ehettünk.
A héten háromszor mentünk el Chemnitzbe, ahol várost néztünk, városjátékot csináltunk, és sok szabadidőnk is volt vásárolni.
Drezdában is jártunk, ahol csodaszép templomok és régi épületek vannak, csodálatos ez a város!
Én személy szerint egész héten németül beszéltem, párszor angolul is kellett, de hihetetlenül sokat lehetett így gyakorolni a nyelve(ke)t, és a németektől nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam a németemmel (vagyis a német kifejezőkészségemmel) kapcsolatban.
Nagyon remélem, hogy jövőre is lesz lehetőség ide menni, szeretnélek titeket is arra ösztönözni, hogy próbáljátok meg, semmit sem veszíthettek vele, sőt!!!! Nagyon sokat nyerhettek: élményeket, új barátokat, emlékeket!

Rovó Tímea 10.A

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük